Levertijd 3-5 dagen / Gratis verzending vanaf 49 euro
0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Bedenktijd & Retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons leverancier zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@celxl.com.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het herroepingsrecht bestaat dus uit 3 termijnen:

  1. Melden retour (binnen 14 dagen)
  2. Terugsturen retour (binnen 14 dagen na melden retour)
  3. Crediteren aan u als klant (binnen 14 na aanmelden retour)


Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Daarnaast is het heel belangrijk dat u de geleverde retour labels zichtbaar op u retourverpakking plakt.

CelXL online store

Noordvestsingel 81
3119 DC te Schiedam
(geen ophaal of retour locatie!)

+31 644773755
info@celxl.com
KvK nummer 81760604
BTW nummer NL003599699B06
 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.